En blogg om interiør og hverdagsliv

fredag 30. september 2011

Fradagskos :)

Endelig fredag:)


Fredag er den beste dagen i uka,selv om ikke jeg jobber for tia,syns jeg det er noe spesielt med denne dagen, litt husvask og fiksing av hjemmet før roen senker seg :)


Har stæsha opp et nytt lysfat på stuebordet i dag



Nye blomster er tatt inn :)



Og kaffebrød er bakt så vi skal kose oss denne helga :)



Kaka får stå på benken til pynt før den sprettes :)

GOD HELG:))

torsdag 29. september 2011

Lykke


Et herlig vær i dag,sol fra nesten skyfri himmel og sommertempratur :)



Kaffe å kake nytes ute i dag, hverdagslykke :)




Etter en regntung dag i går,henger fortsatt dråpene tunge på busker og lyng,nydelig å se på i solskinnet.





Litt av utsikten her hjemme oppunder fjellet.

Ønsker dere alle en fortsatt herlig høstdag <3
Posted by Picasa

onsdag 28. september 2011

Litt lys stæshing

Dekorasjon av noen lys igjen.


var mangel på div pynt,men det ble da greit nåkk. Bestilling til panduro er lagt inn :)





I disse jakt tider ble det også et lys med reinsdyr på :)

Her har dagen vært preget av regn,regn og atter regn,men det meldes fint i morgen,så vi får håpe det slår til.

natta :)

mandag 26. september 2011

The ugly sofa

Sofan vår har vi hadt en del år,husker ikke helt når vi kjøpte den ,men 9-10 år siden kanskje. Da var jeg i brunfarge modus, men nå begynner den å bli så slitt,fargen har blitt helt tragisk, men vi syns det er bare domt å kjøpe ny nå når barna er såppas små enda,om ei lita stund blir nåkk de verdensmestre i å grise osv, så jeg må prøve å holde ut litt til. Men har ivertfall prøvd å fikse litt på den.


Var på ikea å kjøpte sengteppe,ble ivertfall bedre enn det var. Den rette fargen egner seg ikke på bilde,hehe






Har fått litt mer høst farger,med lune pledd og puter, en del skrukker ser jeg,men pøtt pøtt..


At det har vært en brun periode her i huset vises på mer enn sofa,alle bord,skap spisestua,tv benk ja altså alle store møbler er brune,men synes faktisk det er fint med litt kontraster til det hvite.

ha en fortsatt toppers Mandag :))

søndag 25. september 2011

Høst

Nå er det virkelig nydelige høstfarger ute. Vi har hatt 2 dager med strålende vær (kalt om natta) her oppunder fjellet. I går var vi en tur på hytta, jeg og tuppene trillet en liten tur og da plukket jeg med meg litt fra naturen,lyngen har så lekkert fargespill, rød orange. I dag har jeg fiksa litt mer høst pynt ved trappa ute.





Det er ikke så mye som skal til for at det blir litt koselig. Et lite ekorn har også funnet plassen sin.


Syns det er trivelig med lys ute også jeg.



Blå lyng finner jeg nåkk ikke ute her,men på plantasjen hadde dem. :)



Har hengt opp en krans på døra,kunne tenkt meg å stæshe den opp litt men usikker på hvordan, forslag?

Denne dagen er det nåkk mange mannfolk og noen damer som har ventet lenge på, for i dag starta elgjakta. Mannen her i huset sitter nåkk godt på ei tuve inne i skogen nå. Jeg har også vært med en del på jakt. Har en stor lidenskap på hund og da få bruke den på jakt.



dette er fra jakta i 2007, meg og Rex

 Jeg har en del timer tilbakelakt med bikkja i skogen. Det er både spennende og nervepirende å gå med hund i jakta. Ser det så godt på den lille firfotingen når ho har ei go lukt i nesa, da slår pumpa litt ekstra og man lurer seg fram sakta men sikkert,kanskje vi ser skogens konge snart :)



Meg og Raya, samme året, en fin gubbelur som ble felt her



 Men i fjor var jeg gravid og i dårlig form,da måtte jeg være hjemme, men bestilte barnevakt allerede da til i år,men så heldig jeg var så kom forkjølelsa snikende her, så formen er ikke på topp til å klare å gå med bikkja. Men håper det retter seg snart, så det kan bli ivertfall en fin tur på meg og Mira.

ha en strålende søndag :)

fredag 23. september 2011

Kjøkken

Endelig begynner jeg å bli fornøyd med kjøkkenet :) Etter litt maling og nytt stæsh her og der er det blitt nesten som nytt.


Har mala både brystpanel og stria i samme hvit farge (eggehvit), og det lille skapet og hylla fikk seg også noen strøk.




Fant et bord på jysk for en grei penge også. Kjøkkenet vårt er ikke akkurat så stort,men brukbart.



Vi har egentli alldri brukt det til så mye annet enn matlaging,stua har fungert som både spiseplass og oppholdsrom. Men etter at tvillingene kom til verden har det blitt forandring på det så klart,alle måltid inntas nå ved kjøkkenbordet,så da måtte jeg få det litt mer trivelig der. Syntes det ble lysere og koseligere nå :)





Har vært på utkikk etter en fin postkasse en stund,tenkte kanskje jeg skulle kjøpe en helt enkel vanlig hvit å stæshe den opp selv,men så fant jeg denne hos lille my, likte den så godt. Mye bedre å putte alle brev å div dit istedet for alt som ligger på bordet.





Friske blomster er vi jo selvsakt glad i :)

Fått gjort en del huslige syssler i dag,blant annet prøvd meg på å lage baby middagsmat selv, vi får se i morgen når dommerne skal teste om det faller i smak. Helga vasken ble gjort skikkelig i dag så i kveld er det avslapping med god samvittighet :)

GOD HELG :))

tirsdag 20. september 2011

div stæsh

Ei stund siden siste innlegg her,men det har gått i ett. De siste dagene har små tuppene vært syk stakkars. Første gang med forkjølelse,feber og snørr. Det er så kjedlig å se på slike små være syk,man blir så hjelpesløs liksom. Bare kose å trøste så godt man kan,å da var det jo en selfølge at jeg også måtte få det,men men det går nåkk over.

Viser litt bilder av div stæsh rundt i huset her i dag.


Kjøkkenet ble malt i forige helg,men er ikke helt ferdig med alt stæshet som skal på plass enda, fandt ut at jeg trengte litt påfyll av div,så i dag fikk jeg melding om en pakke som ligger klar på posten til meg (gledes). Den er fra boligfryd :) venter også en pakke fra lille my :) det kribler i fingra for å få alt på plass.



Var jo borte noen dager forige uke,ble litt shopping da også,fant heldigvis et rimelig konsollbord som skal være på kjøkkenet.  Æsj, ser nå at regulerings bryteren til golv varmen ble med på bilde over,ja ja...

Fant meg en søt liten blomst og krukke som bare måtte bli med hjem, spørs hvor lenge den vil være i live da, alle planter med blomster vil bare ikke trives inne her. Derfor er det stortsett bare grønnplanter her.

skal komme med kjøkken bilder når jeg er ferdig. i natt kommer mannen i huset hjem fra jobb,blir kanskje ikke så trivelig å komme hjem til den syke gjengen her men...

snakkes...

mandag 12. september 2011

Brukt og antikk messe

Phuu...tar en liten pause i husvask å rydding. Vi jentene skal på en liten tur noen dager. Besøke min tante,og jeg hater å komme hjem til et rotete hus,så derfor er det vask å rydding samt pakking på planen for i dag. Det er så mye koseligere å komme hjem til et pent hjem etter noen dager borte,og i å med at vi må kjøre når små tuppene skal ha sin lang dupp i morgen forrmidag må all pakking skje i dag. Rekker ikke å gjøre stort her fra vi er ferdig med frokost å morgen stell til de blir trøtte igjen å  vil sove. Det er en liten arbeidsøkt å være alene her på morgenkvisten, med to som skal mates,vaskes å kles på pluss at de ikke er født med så mye tolmodighet,er det litt krevende,men vi har våre rutiner og koser jo oss masse også da :)

For noen helger siden var jeg på brukt og antikk messe på Røros. Der fant jeg et fint mini kaffe servise jeg ville vise.



Nydelige farger, og så søtt. Tenkte dette måtte være fint til småtuppene når det blir lekestue, men fant ut at det er litt for fint til at de kan få bruke det enda. Er redd det vil knuses temmelig fort hvis de skal bruke det i lek.





Det er 8 små kopper og tallerkner, liten sukker skål,fløte mugge og ei kaffe/te mugge. Dumme meg glemte å spørre dama jeg handla av hvor gammelt det var,men det er nåkk ikke VELDIG gammelt,har nåkk stått til stas en eller annen plass,for man ser ikke at det er brukt.






Jeg har plassert serviset til pynt på kjøkkene. Jeg skal prøve å finne et til i ca samme stil så har de et hver til de blir litt gamlere. Tenker det må være litt arti å ha med seg når de skal etablere seg å fylle opp hyller å skap ( ivertfall har jeg blitt glad for å få med meg noe sånt videre i livet ),ikke at jeg regner med de skal bruke det, men arti å ha liksom tenker jeg da :)

Men nå må jeg fortsette div husarbeid,må gjøre mest mulig mens de små sover. Helt umulig å få gjort noe mens de er våken. Da er det enten bleie skift, mat, drikke eller bare kos som gjeller :)
Ha en flotters uke :)

Klem