En blogg om interiør og hverdagsliv

onsdag 28. mars 2012

nytt av GG ga vårfølelse på kjøkkenet

Til jul fikk jeg et gavekort på favoritt interiørbutikken i Trondheim, black and white på city cyd.
Der kan man virkelig bare forsvinne inn i drømmeverden, SÅ mye fint. Ble med en del hjem derfra forige uke, for gavekortet kjøpte jeg litt nytt green gate




Dette er virkelig et nydelig sevise, det gir skikkelig vår/sommerfølelse. Det ble 4 latte kopper med askjett, mugge og noen kopphåndkle.



Det ble vårfølelse på kjøkkenet nå, ( selv om rundvasken ikke er gjort der ennå)



Påske lilljer i en kopp og ranunkler i potte. Gleder meg til helga, da skal det bli friske blommor i gg mugga:)


Litt vår på benken også. Har kommet inn i den lyse perioden kjenner jeg, må ha luft og lyst rundt meg. Driver med rundvask på stua, herlig å få opp lyse lette gardiner:)
Strax påske og pappan kommer hjem fra jobb, gledings, ha en flott uke videre:)

søndag 25. mars 2012

Høna har verpet noen egg her også


Måtte jo prøve meg på lage noen egg jeg også



påske egg fra nille til 1kr stk, litt servietter, blonder og gamle aviser ble de første altså slik




la de på et fat, nå står de å pryder kjøkkenet.

her har bloggen blitt nedprioritert i det siste, mange prosjekter på samme tid, kjelleren er fortsatt ikke helt ferdi, mangler sengegavl på soverommet, pluss litt småtteri. Og vi har bestilt trapp, mente først vi skulle lage en selv, men fant fort ut at det ikke ble aktuelt, så rett etter påske kommer forhåpentligvis den nye trappa. Har også fått mala og fiksa rommet til minituppa som tar over rommet vårt her oppe, og jeg hadde også en herlig mamma alene dag på shopping, fikk brukt opp julegaver faktisk på masse fint stæsh, kommer med bilder av alt etterhvert jeg får det på plass. i dag skal vi feire oldemor som fyller 80 år, hipp hurra :)



torsdag 15. mars 2012

Det går frammåver

heldigvis med både kjeller prosjekt og å få friske barn. Mandag var det nåkk en gang en tur til lege med ei lita syk frøken, fikk en antibiotika kur så nå er hun på bedringensvei. Snart en måned med sykdom tar på alle krefter, men nå ser det ivertfall lyst ut, så får vi håpe det ikke kommer et nytt tilbakeslag.

I helga som var fikk vi faktisk flytta senga vår ned i kjelleren. å gud så deilig det var å såve i ei seng igjen


Mangler enda en del stæsh og hodegavl som vi skal lage av solbleket pannel. Den skal lages en av de første dagene


Valget av taklampe på soverommet ble ei lyskrone fra ikea, er kjempefornøyd med den.

Ellers er det omtrent fredig med snekkering, bare små pirk igjen. Men en del maling av div står fortsatt igjen, som dører, hylle  og skap, får ta litt etter litt frammover våren her. Klesrommet har vi begynt å bruke i dag



Mangler en stang for å henge opp klær, men det blir i morgen. Er fornøyd med rommet her også, praktiske oppebavrings hyller fra ikea.


Litt god duft fra Mathilde M i klesrommet må det selvsakt være:)

Ønsker dere en fortsatt flott uke

onsdag 7. mars 2012

Et livs tegn...

fra denne kanten. Her i huset ble vi utslått med skikkelig forkjølelse. Veldig bra typisk når gubben drar på jobb, blir vi jentene syke. Småtuppene har virkelig vært plaget, høy feber, snørr i lange baner, hoste og null matlyst. Er så fælt når slike små skal bli så slappe og syke, ekstra tongt er det jo å være alene og skral selv i tillegg, men med god hjelp fra besteforeldre har vi kommet oss igjennom det. 

Men snekkerne har heldigvis ikke vært syke, de har omtrent blitt ferdige i kjelleren.


På dette bildet er ikke vinduet ferdig, men er det nå, gjenstår å male da. Er så fornøyd med gulvet, ble kjempefint.


Her er en del av gangen som har blitt oppdelt. til høyre der blir klesrommet, der mangler jeg også maling og lister før reolene kan settes opp. Ved siden av er det blitt en liten gang som fører ut, og til venstre er inn til det som en gang i framtia skal bli peisestue. På dette bildet er ikke dørene satt på ,men de er på plass nå, skal også male disse, men det blir nåkk ikke før til våren, må få stå ei stund i rett temperatur først, det er dører som vi bytta ut oppe her i sommer. I morgen kommer endelig elektrikkeren, så på fredag håper jeg å komme igang med vasking og maling. Å herreminhane for en jobb det skal bli å få det rent, digert lag med støv over alt. Men blir så bra til slutt:)

Kjøpte meg en liten søt blomst her en dag, påskekaktus het den, er sikkert et annet navn på den egentlig..