En blogg om interiør og hverdagsliv

onsdag 15. februar 2012

HIPP HURRA

For små tuppan som fyller 1 år i dag <3


Tenk at det er et helt år siden vi var på sykehuset å fikk 2 små jenter i armene våre for aller første gang...15.feb 2011 klokka 08.40 var ventetiden over, og vi ble en familie på 4.
Mamma hjertet blør litt i dag, det er ingen små babyer lengre som var fornøyd bare de fikk litt kos fra mamma og pappa.

Vi får jo en tuss i ny og ne nå også, men det er mye mer morro å krabbe rundt om kring, gå rundt stuebordet, leke med hello kitty lego og ikke minst "rydde" på sko hylla :)
Dette året har virkelig fløyet av gårde. Man må ta vare på de små øyeblikkene og nyte dagene med disse små, for pluttselig er de konfirmert og synes mamma og pappa bare er dumme.
Er så glad jeg bor i Norge å har mulighet til å være hjemme sammen med dem lenge, tenk på de som må ut i jobb igjen etter bare noen få måneder.
I dag har vi kosa oss med pakker og kake som tante og søsskenbarna kom med. Den store feiringa tar vi til helgen når pappa kommer hjem fra jobb.


Å få spise kake helt selv var nåkk det største i dag, at det var krem omtrent over hele dem, gulvet og bordet var ikke så fali, fort gjort å vaske bort.
En litt vemodig, men også en kjempe fin dag, vi mammaer er nåkk bare sånn:)


5 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med vel overstått dag i huset :)
  Kjempefine bilder av to nydelige småtupper :))

  Fortsatt fin Torsdag til deg
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 2. Gratulerer her også:) Fine bilder, tiden fylr av gårde... Rart å tenke på at det er 1 år siden de kom til verden;) Man må ta vare på tiden!
  Håper og få treffe dere neste uke;) Lykke til i helgen:)!
  klem

  SvarSlett
 3. gratulerer så mye til de søte små... Sikkert masse jobb men enda mer moro med tvillinger.. Jeg er selv tvilling... =))

  kos dere masse på dens tore dagen.:

  Kerstin

  SvarSlett
 4. Gratulere så mye me gårdagen te småtuppan! =) Pakke kjæm! ;) Kos dåkk me feiring i hælga, og itj gløm at n Emil ha lovd å vør barnevakt i Martnan! =P

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen til småsnuppene!!Kakespising med krem overalt er minner som er gull verdt =)Herlige små snupper =)
  Nyt dagene og tiden! Syns ikke det er lenge siden jeg kom hjem med en nyfødt liten kar og nå blir han snart tre år =)
  Ha en fin torsdagsettermiddag=)
  Klem Line

  SvarSlett