En blogg om interiør og hverdagsliv

fredag 3. februar 2012

Her ble det stille gitt...

Lenge siden forige innlegg her nå, men dagene har liksom gått så fort. Det er kaldt ute og da må små tuppene såve duppen sin inne,men det er ikke like enkelt hver dag. De har virkelig blitt avhengig av å såve ute, å senga er ivertfall ikke morro å liggi i på dagen, men tok vogna inn på soverommet en dag her, da gikk det pluttselig mye bedre, hihi, vanedyr...


Ellers har vi endelig kommet i gang med planlegging og rydding av kjeller. Nå har gubben og svigers holdt på i 4 dager, at det er mulig å samle på så mye skrot...Vi har ikke gjort noe med kjelleren her, selv om det er 16 år siden huset ble bygget, ting tar tid kan man si... og det er fryktelig mye man samler opp på så mange år. Mye har blitt brendt,  en del kjørt på fias og litt kjørt bort for lagring, så nå er det strax klart til snekkering.Vi trenger sårt et ekstra soverom og lagringsplass for klær. Vi var så opptimistiske at vi trodde tvillingene kunne ha samme rom, men det gikk ikke så lenge nei. Siden i høst måtte vi flytte ei inn til oss, de vekket hverandre på natta, så det ble bare strev. Men begge to såver mye bedre hvis de får ligge alene på rommet, så siden jul har jeg og gubben ligget på sofaen i stua.Det går jo ikke i lengden, nakke og rygg begynner å kjenne det, så vi bare må fikse et soverom.
Det skal bli så herlig når det er ferdig, håper de skal begynne neste uke, svigers og en annen bekjent har tatt på seg jobben, pensjonistene må jo ha noe å gjøre:)Det som skal gjøres ferdig nå er, trappenedgangen, soverommet, en gang og jeg skal få meg et eget klesrom, LYKKE sier jeg bare, ikke noe kleskap på rommet og forhåpentligvis mye bedre oversiktlig.
Kommer nåkk noen bilder underveis:)

Klem

1 kommentar:

 1. Heia Janne :)
  Så fine bilder du viser, masse nydelig, nostalgisk pynt :)
  Ja høres ut som dere trenger mere plass, kan ike være noe særlig å måtte sove på sofaen !!
  Gleder meg til å se bilder av oppussingen og når det blir ferdig :)

  Ønsker deg ei fin ny uke
  Klem Mette :))

  SvarSlett