En blogg om interiør og hverdagsliv

mandag 24. oktober 2011

Kose helg

Denne helga har det vært mye familiekos her. Deilig og avslappenede. Lørdag på dagen gjorde vi rett og slett ingenting,på ettermiddagen og kvelden var vi på pizza til mine foreldre sammen med den ene oldemora og gammeltante og gammelonkel. Små tuppene stor kosa seg,fikk jo full oppmerksomhet hele tida. da er vi i hundre altså:)


Å få være på fanget til noen å leke er absolutt det beste, gjerne stå å hoppe litt:))Hadde med natt klærne,å på tur hjem ( ca 2 km kanskje ) såvna de fornøyde og slitne. Var så vidt noen små øyne når vi tok av ute dressene, men da såv de til søndag morgen klokka 8.30. herlig,for her har det ikke vært rolige netter på leeenge.Søndag etter frokost kom mine svigerforeldre på kaffe, og på ettermiddagen var det bursdagsfeiring av min svigerinne.Altså masse familiehygge på oss. :)Bildene i dag er på noen gromme stoler jeg kjøpte til tuppene på kremmerhuset. De var på salg i høst, har tenkt å  bruke de i lekestua eller hvis vi får oss en hytte en gang. Til da står de i stua her med noen gode barne pledd fra Røros tweed som de fikk til dåpen.
Hadde ikke kjøpt noen gave til bursdagen i går så jeg laga noen lykter og et koselig kort. Enkel men jubbilanten ble fornøyd. Syns det er arti å lage gavene selv, koselig å gi bort noe hjemmelaga:)

Har også lagt inn en stor bestilling på panduro,med masse jule stæsh,gleder meg stort.


Ha en flotters uke :)

1 kommentar:

  1. Så herlig stemning. Kjempefin blogg du har.
    Ha en fortsatt fin lørdagskveld.
    Klem fra Inger

    SvarSlett