En blogg om interiør og hverdagsliv

tirsdag 6. september 2011

Avreisedag

Da har dagen kommet for at gubben drar på jobb igjen,han arbeider på anlegg,å for tia driver de på vest-landet. Uansett hvor forberedt vi er på denne dagen,kommer det brått på,pluttseli så mye som skulle vært gjort før han drar osv. Han har jo hatt 14 dager fri nå,men de dagene går jo så fort. 2 turer på reinsjakt har det blitt, kom hjem med en fin liten kalv.Det blir noen nydelige middager av det:)

Det blir 2 nye uker alene med tuppene for min del nå. Til tider strevsomt, 2 som gjerne vil være i armene til mamma samtidlig,men det går jo greit,får mye hjelp fra familien rundt heldigvis.Vi vil jo så gjerne at pappan skal holde ut med denne jobben han har,ikke bare bare å finne jobb i distriktet her, pluss er jo lønna en smule bedre på anlegg...:)


Vi var noen dager på hytta denne perioden pappan var hjemme også,små tuppan koser voldsomt der. Vi begynte å blåse bobbler og det var jo veldig spennende:) Det er så morro å følge med på utviklinga som stadig skjer,men syns jo samtidig det går alt for fort,men sånn har nåkk de fleste mammaer:)

Så mange søte å morsomme uttrykk,hihi.


Satte ny blomster på stue bordet i dag,var ut å klippte av de siste fine bukkettene på Hortensia`n.


Det er på slutten for sommerblomstrene nå,har allerede kassta å gjemt bort noen blomsterkasser
Håper vi i trøndelag kan få en fin høst,for det har vi fortjent etter en veldig dårlig sommer.Det er mange av staudene og løkene jeg har som ikke kommer til å blomstre i år,det syns jeg er trist. Håper på en mye bedre sommer neste år.


klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar