En blogg om interiør og hverdagsliv

søndag 25. september 2011

Høst

Nå er det virkelig nydelige høstfarger ute. Vi har hatt 2 dager med strålende vær (kalt om natta) her oppunder fjellet. I går var vi en tur på hytta, jeg og tuppene trillet en liten tur og da plukket jeg med meg litt fra naturen,lyngen har så lekkert fargespill, rød orange. I dag har jeg fiksa litt mer høst pynt ved trappa ute.

Det er ikke så mye som skal til for at det blir litt koselig. Et lite ekorn har også funnet plassen sin.


Syns det er trivelig med lys ute også jeg.Blå lyng finner jeg nåkk ikke ute her,men på plantasjen hadde dem. :)Har hengt opp en krans på døra,kunne tenkt meg å stæshe den opp litt men usikker på hvordan, forslag?

Denne dagen er det nåkk mange mannfolk og noen damer som har ventet lenge på, for i dag starta elgjakta. Mannen her i huset sitter nåkk godt på ei tuve inne i skogen nå. Jeg har også vært med en del på jakt. Har en stor lidenskap på hund og da få bruke den på jakt.dette er fra jakta i 2007, meg og Rex

 Jeg har en del timer tilbakelakt med bikkja i skogen. Det er både spennende og nervepirende å gå med hund i jakta. Ser det så godt på den lille firfotingen når ho har ei go lukt i nesa, da slår pumpa litt ekstra og man lurer seg fram sakta men sikkert,kanskje vi ser skogens konge snart :)Meg og Raya, samme året, en fin gubbelur som ble felt her Men i fjor var jeg gravid og i dårlig form,da måtte jeg være hjemme, men bestilte barnevakt allerede da til i år,men så heldig jeg var så kom forkjølelsa snikende her, så formen er ikke på topp til å klare å gå med bikkja. Men håper det retter seg snart, så det kan bli ivertfall en fin tur på meg og Mira.

ha en strålende søndag :)

1 kommentar:

  1. Så fine høstbilder. Legger meg som følger hos deg

    Ha ei fin, ny uke

    Klem Bente

    SvarSlett