En blogg om interiør og hverdagsliv

mandag 12. september 2011

Brukt og antikk messe

Phuu...tar en liten pause i husvask å rydding. Vi jentene skal på en liten tur noen dager. Besøke min tante,og jeg hater å komme hjem til et rotete hus,så derfor er det vask å rydding samt pakking på planen for i dag. Det er så mye koseligere å komme hjem til et pent hjem etter noen dager borte,og i å med at vi må kjøre når små tuppene skal ha sin lang dupp i morgen forrmidag må all pakking skje i dag. Rekker ikke å gjøre stort her fra vi er ferdig med frokost å morgen stell til de blir trøtte igjen å  vil sove. Det er en liten arbeidsøkt å være alene her på morgenkvisten, med to som skal mates,vaskes å kles på pluss at de ikke er født med så mye tolmodighet,er det litt krevende,men vi har våre rutiner og koser jo oss masse også da :)

For noen helger siden var jeg på brukt og antikk messe på Røros. Der fant jeg et fint mini kaffe servise jeg ville vise.Nydelige farger, og så søtt. Tenkte dette måtte være fint til småtuppene når det blir lekestue, men fant ut at det er litt for fint til at de kan få bruke det enda. Er redd det vil knuses temmelig fort hvis de skal bruke det i lek.

Det er 8 små kopper og tallerkner, liten sukker skål,fløte mugge og ei kaffe/te mugge. Dumme meg glemte å spørre dama jeg handla av hvor gammelt det var,men det er nåkk ikke VELDIG gammelt,har nåkk stått til stas en eller annen plass,for man ser ikke at det er brukt.


Jeg har plassert serviset til pynt på kjøkkene. Jeg skal prøve å finne et til i ca samme stil så har de et hver til de blir litt gamlere. Tenker det må være litt arti å ha med seg når de skal etablere seg å fylle opp hyller å skap ( ivertfall har jeg blitt glad for å få med meg noe sånt videre i livet ),ikke at jeg regner med de skal bruke det, men arti å ha liksom tenker jeg da :)

Men nå må jeg fortsette div husarbeid,må gjøre mest mulig mens de små sover. Helt umulig å få gjort noe mens de er våken. Da er det enten bleie skift, mat, drikke eller bare kos som gjeller :)
Ha en flotters uke :)

Klem

1 kommentar: