En blogg om interiør og hverdagsliv

onsdag 23. november 2011

Julebakst

Da er julebaksten i boks :) Herlig å være ferdig i god tid :)Det ble 6 sorter kjeks,men hvis vi regner med lemsa jeg har fått av mamma blir det 7 slag :))
Sjakkruter, berlinerkrans,kanelpinner,jødekaker,sandkaker og colakaker, det får da være bra:) Faktisk første året jeg baker alt hjemme selv. Jobber jo til vanlig på bakeri og da har julebaksten blitt med hjem derfra som regel,men ikke i år. Er litt stolt av meg selv der altså, 6 sorter på 2 dager (eller 2 økter når småtuppene hadde duppene sine, mandag og tirsdag ).
Fant noen fine kakebokser på nille faktisk, 3 i pakken og de passa ypperlig :)
Nå gleder jeg meg mer og mer til jul, først da til helga, julegardiner, stjerner og adventstaker skal fram, starte som smått med julepynting :))
Har ikke rukket å laga adventstake enda, men det blir :) Og de melder SNØ her, jul og advent uten snø blir bare ikke det samme syns jeg.Det begynner å komme mange lekkre tips til julepynt og stæsh her i blogge verden,  koser meg med å lese blogger og planlegge på kveldene nå, planlegge er jo halve morroa :))

ha en fortsatt super uke <3

2 kommentarer:

 1. Så flink du er. Er nå koselig med alle juletradisjonene.
  Ha en fin førjulstid.
  Klem fra Inger

  SvarSlett
 2. Åsj du e effektiv:)har itj begynt enda e,å vet itj helt når e fe tida te d ell.men d bli fill,om itj anna nån kjeks:)
  Trivelig at du villa legg att en kommentar på bloggen min;)ha en fin fin dag:)

  SvarSlett