En blogg om interiør og hverdagsliv

tirsdag 15. november 2011

Snart ferdig med gangen

I dag 15.nov er små tuppene 9 månder <3 hoff hvor fort tia går. Syns ikke det er lenge siden jeg ble trilla inn på opperasjonsrommet med diger mage og veldig spent. Man må virkelig nyte den korte stunda man har små babyer, vipps så er de store og klarer seg selv, heldigvis noen år til det enda.

I dag har jeg fått fikksa ferdig litt mer av gangen


Sånn var altså sjenken og skapet førFerdig mala med morgendis
Det meste stæshet her er fra Nina i paradiset, Creme de la creme , Fru rosas landhandel og panduro :)

Det gamle vinduet fant jeg i sommerstuggu (på dialekt) hjemme på gården til mine foreldre. Speilet har jeg hadt lenge ( det er fra ikea tror jeg ), ble litt stile med det gamle vinduet over syntes jeg.Har en gardin hengende her for å dekke over et stykt sikkringskap. Har planer om å bytte den men har ikke blitt enda.En liten tekst på skapet <3

Har også endelig fått mala ferdig dørlistene her så nå er det en mye bedre helhet i rommet :) Dørene er trekvite og det skal de nåkk også få være en stund enda,for vi skifta de i vinter og er fortsatt lyse.

I går var vi på en liten samling i regi av kommunen, alle som har blitt foreldre i 2011 ble bedt til en hyggelig lunsj og kaffe og kaker. Gaver og blomster fikk vi også, veldig hyggelig at de gjør litt stas på barna og foreldrene. Er jo ikke akkurat overbefolket her så hvert et lite barn som blir født betyr veldig mye :)Ha en fortsatt nydelig uke :)

1 kommentar:

  1. Hei:)
    Korselig å finne Ålbygga inne på NIB:)
    itj kvar dag d!!!!!
    mange fine bilda tå et flott hjem.legg me te som følgar:)

    SvarSlett