En blogg om interiør og hverdagsliv

lørdag 31. desember 2011

2011 er snart over

Da har vi kommet til nyttårsaften, jula og 2011 er strax over.


Det er fryktelig så fort dagene går. Julaften var det full fart fra morgen til kveld, med mye besøk og selvsakt god mat og mange pakker
Det var et hav av gaver, langt utåver gulvet.Det ble mye fint på småtuppene, ikke så mye leker, men klær, tripp trapp stoler, vinterdresser og penger, veldig kjekt. Men stor stas var det med disse bilene. Vil gjerne kjøre rundt på disse hele dagen, tute og bromme i vei:)
I romjula har det gått i mer mat, besøk hit og dit, og masse kos da. Jeg og gubben fikk oss en liten fest også. Det var faktisk 1 gang på nesten 2 år for min del. Og morro var det:) Men det har jo også vært et urolig vær. Her har vi vært heldige i forhold til mange andre. Noen trær rundt huset har brukket og bikka, men det er jo ingenting mot dem som har mista hus og hjem. Vi får håpe 2012 blir litt roligere værår.Her er julepynten fortsatt framme, og det skal den faktisk få være en stund til. Jeg ser fram til noen dager hjemme med bare kos og avslapping nå sammen med småtuppene. Gubben drar på jobb igjen i morgen, så vi skal bare nyte rolige dager før vi gjemmer jula for denne gang og starter på hverdagen.

Driver å planlegger litt hvordan huset skal pyntes etter jul, det blir jo så tomt når juletre og nisser blir borte, må ivertfall gå til innkjøp av planter.Håper dere har hadt en nydelig jul.Med bilde av fjorårets fyrverkeri ønsker jeg alle sammen en riktig godt nyttår.
klem

3 kommentarer:

 1. Godt nyttår te dåkk alle! =)

  SvarSlett
 2. Hei Janne! Takk for koselig kommentar hos meg & velkommen som følger:)
  Trekkene til bombay stolene har jeg kjøpt på Ikea:)

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett