En blogg om interiør og hverdagsliv

torsdag 1. desember 2011

1.Desember med full storm

Ja i dag er det 1.desember, men det skulle man ikke tro, for her er det regn og nesten full storm. Snøen som i helga å ga oss julestemning er borte vekk...Men da er det godt å kose seg inne med god lunsj og kaffe med smultringer. Har blitt så glad i disse GG koppene, tror bursdagspengene jeg fikk skal brukes på flere kopper og fat :)
Selv om snøen er borte må man prøve å lage litt stemning inne for det. På konsollbordet har jeg pynta veldig enkelt med norgesglass litt granbar, lys og noen røde sløyfer. Så et tipps inne på en annen blogg med salt i ei klokke, prøvde det med et norgesglass jeg da, litt bar og ei sandkakeform med lys, enkelt men koselig :))Forige fredag kjøpte jeg noen roser på Bunnpris, de står fortsatt like fine <3

I dag åpna coopen igjen i sine gamle lokaler etter flommen i høst, de har hadt en provisorisk butikk siden da, men i dag er de altså tilbake som vanlig. Veldig mye folk og gode tilbud var det. Skal bli fint med en skikkelig butikk igjen, det har vært litt trasig men klart oss greit :)

Ha en strålende Torsdag :))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar