En blogg om interiør og hverdagsliv

lørdag 17. desember 2011

litt jule pynt på stua




Det har da kommet litt jul på stua også, i år er det faktisk kjøkkenet som har blitt pyntet mest og tidligst, før har det alltid vært omvendt. Men nå er det stua alltså. Sinkhusene får være på plassen sin til så lenge, de er liksom litt vinter og kos, tror heller de vil bli gjemt bort litt i sommer, fler som synes det?
Fatet har fått litt furu, nisser, hyacint og div stæsh. Norgesglass til oppbevaring av lys.






Har fått unna litt de siste dagene, alle julegaver ( ikke til gubben,sliter helt jævelig med å finne på no )
er ferdige, jule klær til hele gjengen er klar ( kommer tilbake med småtuppene sine ) ,
Hadde en heldag på bytur i går, alldri hadt så vonde bein før, var helt kake, gidda ikke rydde bort posene en gang, var rett på sofaen og håndball kamp.



Så dag har det vært litt kaos i stua her, vi kjøpte nemlig en ny tv-benk og veggfeste til tv`n også , å det driver gubben med å få på plass nå, men måtte pluttselig ha en dings til å finne stender i veggen så det tar litt tid når men må kjøre hit og dit for å låne utstyr, men det blir. De to småtassene har nemlig oppdaget en haug med ledninger bak tv benken, så nå skal de gjemmes med en benk som kan stå helt inntil veggen.



Jeg bruker norgesglass til det meste, her har de blitt pynta på og fungerer som lys lykter :)



Laga meg noen dekorasjoner forige helg, dette er den største som står på spisestue bordet. Ble ganske fornøyd, men nå ryr det bar, shitt !! Var en tur på plantasjen i går, angrer meg for at jeg ikke kjøpte noen ferdig dekorasjoner, de hadde så mange fine nå. Men juletreet ble sikkret da :)
Har planer om å få nissene på plass i løpet av helga.

Ha en super helg :))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar